wtorek, 21 maja 2019

Kulinarny Master Team-etap3

W trzeciej edycji konkursu kulinarnego rywalizowały szkoły z powiatu bieszczadzkiego i leskiego: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Mikołaja Kopernika i Szkoła Podstawowa nr 2 NSS im. Tadeusza Kościuszki z Ustrzyk Dolnych, Szkoła Podstawowa im. Ignacego Łukasiewicza w Czarnej, Szkoła Podstawowa im. Józefa Blizińskiego w Bóbrce, Zespół Szkół Gimnazjalnych w Lutowiskach, Szkoła Podstawowa im. Ks. Franciszka Stopy w Myczkowie oraz Szkoła Podstawowa im. Bohaterów Lotnictwa Polskiego w Ustjanowej.
Trzyosobowe zespoły (ZS Lutowiska reprezentują: Jagoda Dopart, Wiktoria Suszek oraz Mateusz Szczepanek) w ostatnim etapie konkursu Kulinarny Master Team przygotowywały deser z Ameryki… Zapachy były nieziemskie.
Edyta Pereślucha





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz